Препоръчани зяаведения в Китен

Bar & Restaurant 34

Bar & Restaurant 34, Китен – европейска концепция. Внушителен интериор в съчетание на качествена храна, разнообразие от напитки, висок стандарт на обслужване и добавена стойност от иновативни дигитални решения. За доброто настроение на гостите, всяка вечер се грижи DJ.

Bar & Restaurant 34 не е просто място за хранене, Bar & Restaurant 34 е място създаващо спомени, спомени свързани с невероятна атмосфера, спомени свързани с уют и комфорт, и най-вече – спомени свързани с наслада за сетивата. От ароматно кафе, до зашеметяващи коктейли, от Шопска салата, до най-новите кулинарни тенденции в храненето. Bar & Restaurant 34 Ви очаква, за да създаде вашия спомен. Заповядайте!

Cavlli Club

Клуб Cavalli, точното място за нощен живот в Китен. Взривяващи партита, саунд спиращ дъха, невероятни звукови и светлинни ефекти. Топ поп-фолк изпълнителите на България са в Cavalli Club и през Лято 2021. Всяка вечер 100% парти в най-доброто място за купон в града. Голямо разнообразие на музикални програми и невероятна атмосфера , Cavalli Club е основният фактор сред нощните заведения не само в град Китен, но и по цялото Южно черноморие.

Механа Вълчан Войвода

Механа Вълчан Войвода, Китен, привлича своите клиенти с атрактивен вид и богато меню. Тук ще усетите искренното българско гостоприемство. Истински празник за сетивата са вкусните специалитети, приготвени на скара с дървени въглищана, придаващи неповторим вкус. Подбраната селекцията от вина, допълва всяко ястие. Разнообразие от салати, предястия, основни ястия и десерти. Над 25 изпитани рецепти с морски дарове и риба. Разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Автентична атмосфера, решена в битов стил, впечатляващ интериор, музика на живо с гост изпълнители. В механата могат да се организират рождени дни, сватби, кръщенета и други семейни и фирмени празненства.

Заповядайте!

Полезна информация